Om os

Skøtt’s bygningssnedkeri A/S blev grundlagt i 1964 af Kaj Skøtt

Kaj Skøtt startede med almindeligt tømrerarbejde og senere i 70 erne blev der bygget huse under navnet SKØTT HUSET. Kaj Skøtt havde ligeledes egenproduktion af køkkener og spær samt vinduer og døre i mahogni.

Da det blev svære tider i husbyggeriet valgte Kaj Skøtt kun at satse på døre og vinduer i mahogni som firmaet i dag er kendt for, han havde dog stadig 2 tømrersvende ansat til at lave almindeligt tømrerarbejde i firmaet.

I 1995 kommer sønnen Søren Skøtt hjem i firmaet efter nogle år som tømrersvend hos en anden tømrermester. Søren Skøtt deltager i det daglige arbejde på værkstedet.  I 1999 dør Kaj Skøtt og Søren Skøtt som også  driver butikken i dag overtager firmaet og kører firmaet videre .

I 2021 har Andreas Horup Bøgelund købt sig ind i firmaet og er med i den daglige ledelse.

I dag har firmaet 7 snedkersvende på værstedet som producere døre og vinduer i mahogni efter den nyeste teknologi og som opfylder alle de strenge krav fra teknologisk institut.

Firmaet har ansat 1 maler som står for maling af vinduer og døre samt 7 tømrersvende der laver alle former for tømrer og snedkerarbejde – læs mere under tømrereafdelingen.

Kort sagt et firma der laver alle former for opgaver, inden for tømrer og snedkerarbejde samt egenproduktion af vinduer og døre i mahogni.

INTET ER FOR SMÅT ELLER STORT FOR OS.

Kontakt os

Ring eller mail til os og fortæl os om dit projekt, så finder vi den rigtige løsning og kommer med et godt og uforpligtende tilbud på vinduer eller udvendig døre med eller uden montering.

Husk udstillingen har altid åbnet tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 til kl. 18.00 eller efter aftale.